info@adtectum.hu       +36 30 256 3762

Ökológia

Beépíteni és élvezni

A Lemix® lemezek ugyanolyan könnyen feldolgozhatók, mint a gipszkarton lemezek gipszkarton szerkezetben. Könnyű felépítésük ellenére nagy tárolókapacitással rendelkeznek és szabályozzák a páratartalmat. A penészgátlók, szagokat elnyelőek és rendkívül magas hangszigetelési értékekkel bírnak.

Végül jó lelkiismeret

Az agyag táblák életük végén különösen problémák. Míg más építőanyagokat speciális hulladékként kell ártalmatlanítani, a Lemix ® könnyen leszerelhető. A nem égetett agyagot bármikor és határozatlan ideig újra felhasználhatjuk. 

Lemix ® az első agyag lemez után natureplus ® minősítéssel és eV minden műszaki követelményt ernyőszervezet AGYAG egyenértékű. Természetesen a Lemix ® megfelel a nemrégiben közzétett DIN 18948 szabványnak az agyag táblákra is. Ideális természetes építőanyag az ökológiai gipszkarton építéshez.

Einbauen. Wohlfühlen.

Ökológiai? Természetesen!

Fenntarthatóság nélkül manapság sem működik

Ma mindenki a fenntarthatóságról és a zöld épületről beszél. De mit jelent ez konkrétan? És hogyan hajtjuk végre? Csak akkor sikerül, ha megértjük az épület és az élet összetett ciklusát, és megfelelően cselekszünk.

Elsődleges energia és CO 2 megtakarítás – a Lemix ® mi szentelnie

Finoman betakarítjuk alapanyagainkat és hatékonyan használjuk az energiát. Az agyagot itt bányászják a régióban, rövid szállítási utakkal a termelési létesítményekbe. Az agyag előkészítéséhez és feldolgozásához csak nagyon kevés energiára van szükség a többi falépítő anyaghoz képest.

A Lemix ® semlegesíti a légszennyező anyagokat és elnyeli a szagokat

Az agy felszívja a levegőből a vízgőzben oldott szennyező anyagokat. A Lemix ® négy fala mélyen lélegezhet, és érezheti a tiszta levegő érzését.

A Lemix ® nem bocsát ki káros gázokat

És mi történik az építőanyagokkal, ha azok valaha is égnek? Az anyagtól függ. Gyakran mérgező gázok szabadulnak fel a tűzben. Ezért olyan gyakori a füstmérgezés. A Lemix ® itt is valami különleges. A természetes építőanyagot nem éghető anyagként osztályozzák és nem bocsát ki káros füstöket.

A BUND Naturschutz-szal együttműködve agyaggödörünk szélén hoztunk létre egy szitakötők parkját.oekologie4

oekologie3
Nyersanyagok kőbányája nagyon közel áll a termeléshez.
oekologie2
A Lemix ® agyag táblák komposztálhatók és 100% -ban újrahasznosíthatók

Copyright © 2019