info@adtectum.hu       +36 30 256 3762

Gyártói múlt

300 éves tapasztalat

Minden kihívás leküzdve.

300 év. Ilyen hosszan követhető vissza a Hart család története és gyökerei. A család története egyben a cég története is. A vállalkozói szellem már több, mint 300 éves a Hart vérvonalban.

Bármi is volt az adott kor kérdése, a Hart család készséggel és jó üzleti érzékkel tette a dolgát. Elsőként bádogüzemben, majd egy bádogkohóban, utána egy fazekasgyárban és egy másik gyárban, végül égetett vályogedény üzemben. Ezt követte a tégla, a samott, a sík tégla, majd végül a Lemix® vályoglap. A Hart család önmagát, vállalkozását és a természetes építőanyagok feldolgozását jópárszor sikeresen újította meg.

Video beillesztése

Mert akármilyen jó is egy ötlet, egy bizonyos idő után eljöhet az a pillanat, hogy már nem működik tovább. Talán nem is az ötletekről szól mindez, hanem a hozzáállásról. A Hart családnak mindig volt bátorsága felismerni az idők jeleit és új dolgokba fogni, új utakat találni, hat a régiek már nem voltak járhatóak.

A jövő innovációk által érhető el. A mi legújabb innovációnk a Lemix® vályoglap. Ezen termék, mint a Hart család történetében minden, természetes nyersanyagokból készül. Háromszáz éves tapasztalat a sziklák, ásványi anyagok, talajok és vályog feldolgozásában. Egy szilárd, megbízható történet.

történelem

Copyright © 2019