info@adtectum.hu       +36 30 256 3762

Küldetés

Életminőség növelés, környezetvédelem
Ez a küldetésünk.

Első pillantásra egy ökológiai száraz padlófűtési rendszert kínálunk. Második pillantásra egy hatalmas, fenntartható építési hálózat része vagyunk. A fenntarthatóság nem üres frázis számunkra, az egészséges lakókörnyezet nem trend. Ezek tények, melyeket projektjeink által valósítunk meg.

Meg vagyunk győződve róla, hogy javítjuk a termékeinket választó emberek életminőségét. És tudjuk, hogy a természetes alapanyagok felhasználása és rendszerünk alacsony energiaigénye által kíméljük a környezetet.

Rendszerben gondolkodni számunkra azt jelenti, hogy ………. ????????az embert látjuk az épületében, hogy a kézműves gondolkodjon és cselekedjen minden szakmában, és hogy az ügyfélnek biztosítsa a tökéletes képet a megfelelő mozaiklapokkal.

Ha hozzánk fordul, biztos lehet benne, hogy kívánságait komolyan vesszük. Teljeskörű tanácsadást nyújtunk. Tudjuk, hogy egy építkezés több, mint a megfelelő padlófűtési rendszer kiválasztása. Minden problémára van megoldásunk.

És ha nincs válaszunk, megbízható, ökológiai és növekvő hálózathoz nyúlunk vissza. Kereskedőkhöz, kézművesekhez, épületbiológusokhoz, vagy akár építészekhez és tervezőkhöz.


Copyright © 2019